Houston Rockets krijgen op hun doos van... mascotte! (video) Sport
Houston Rockets krijgen op hun doos van... mascotte! (video)
Sport

Houston Rockets krijgen op hun doos van... mascotte! (video)

Dit weekend stond het NBA-duel tussen de Houston Rockets en de Washington Wizards op het menu. Die Houston Rockets hadden het echter niet onder de markt en dat had misschien wel met deze mascotte te maken...
In de voorbereiding hadden enkele onverlaten de Rockets goed liggen door een gigantische mascotte op de training af te sturen. Die laatste deed de spelers bij het buitenkomen van de training flink schrikken. Of de boomlange spelers hierdoor met een ei in hun broek speelden tegen de Wizards, is de vraag, want in de laatste quarter gaven ze een voorsprong van maar liefst 15 punten weg en wisten ze zes minuten niet te scoren.

Toch wisten de Rockets de wedstrijd nog naar hun hand te zetten, om met 114-107 te winnen. De match werd overigens ontsierd door maar liefst twee pauzes vanwege de regen. Beetje vreemd voor een indoorsport, maar blijkbaar was het dak niet helemaal waterdicht.

Eind goed, al goed voor de Rockets, maar iets zegt ons dat die stunt met de mascotte niet nog eens herhaald zal worden. (KA)

Bekijk hier de beelden van de 'practical joke' met de mascotte, daaronder vind je het matchverslag van de wedstrijd. En voor de liefhebbers: daaronder de leukste cheerleader die we tijdens het duel mochten begroeten!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties