Hulk Hogan zwaar geschokt door dood Macho Man (video)

22/05/2011 - 11:49

Wie wel eens naar het Amerikaanse worstelen kijkt, kent ongetwijfeld Randy Savage of zijn alter ego Macho Man. Vrijdagavond kwam hij echter om bij een verkeersongeval in Florida.
Toen de voormalige worstelaar vrijdagavond met zijn vrouw onderweg was, verloor hij de controle over het stuur en de auto botste frontaal met een boom. Zijn vrouw kwam er vanaf met enkele lichte verwondingen, maar de 58-jarige Savage overleed in het ziekenhuis. Volgens zijn broer zou een hartaanval de reden geweest zijn waarom hij van de baan afweek.

Ondertussen regent het geschokte reacties vanuit het wereldje. Hulk Hogan, die heel wat duels met Macho Man uitvocht, was geschokt. De twee hadden tien jaar niet met elkaar gesproken en leefden op voet van oorlog, maar recent was het contact terug hersteld: "Ik voel me er verschrikkelijk over dat we elkaar tien jaar niet gesproken hebben. Hij had zo veel leven in zich, ik bid dat hij nu op een betere plaats is. We zullen hem ontzettend missen."

Dwayne 'The Rock' Johnson, de worstelaar die de overstap naar het witte doek maakte, liet via Twitter weten dat Randy Savage één van zijn inspiratiebronnen was en een persoonlijke held. Maar zelfs Macho Man is sterfelijk… (KA)

Bekijk hier één van de legendarische gevechten tussen Hulk Hogan en Macho Man:

Facebook comments