Iedereen wil op de foto met reusachtige ijshockey-beul (video) Sport
Iedereen wil op de foto met reusachtige ijshockey-beul (video)
Sport

Iedereen wil op de foto met reusachtige ijshockey-beul (video)

Op de Olympische Winterspelen is Zdeno Chara, een ijshockeyspeler van het Slovaakse team en de Boston Bruins, een ware attractie. De kerel is maar liefst 2 meter en 6 centimeter, wat bij de (doorgaans) kleinere wintersporters voor het nodige jolijt zorgt. Maar diezelfde Chara is minder 'beminnelijk' dan je uit deze foto's zou vermoeden...
Chara moest in Sochi een verlenging van zijn bed vragen om toch maar te kunnen slapen in de anders veel te kleine bedden. Die werd hem snel toegekend en we begrijpen waarom: Chara is niet bepaald een doetje. Hij heeft al meerdere vechtpartijen op het ijs doorstaan, zoals je kan zien in onderstaande video.

Maar die Zdeno Chara is dankzij zijn grootte nu al een 'legende' in Sochi: iedereen wil met hem op de foto en met de hashtag #picswithZdeno wordt er heel wat afgelachen met de avonturen van deze ijshockey-vechtersbaas.

Hieronder vind je in volgorde: het verlengde bed van Chara, een compilatie van zijn strafste bodychecks en aansluitende 'aflap' en de tweets die andere atleten de wereld instuurden na een ontmoeting met de Slovaak. (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties