"Ik heb een vriendin en een mannelijke minnaar. Mijn schuldgevoel maakt me impotent!" Sport
"Ik heb een vriendin en een mannelijke minnaar. Mijn schuldgevoel maakt me impotent!"
Sport

"Ik heb een vriendin en een mannelijke minnaar. Mijn schuldgevoel maakt me impotent!"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. En ook in 2024 krijgt ze vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze een vraag van een man die om een wel heel bijzondere reden zijn jongeheer niet meer omhoog krijgt…

“Schuldgevoelens hebben me impotent gemaakt,” begint de arme stakker. “Ik kan geen seks hebben met mijn vriendin of mijn mannelijke minnaar omdat mijn bestaan ingewikkeld en uitputtend is. Eigenlijk jongleer ik met twee levens. Ik heb het huis dat ik huur met mijn vriendin, maar ook de flat die ik bezoek waar mijn mannelijke minnaar woont.”

"Mijn vriendin weet niet dat ik al zo lang tegen haar lieg"

“Hij en ik zijn al close sinds de universiteit. Ik logeer twee avonden per week bij hem als ik vroeg moet beginnen op mijn werk. Mijn vriendin weet alles over hem. Ze weet dat hij mijn beste maatje is, maar ze beseft niet dat we geliefden zijn en dat al zijn sinds we 18 waren. Hij heeft nooit iets van me geëist. Hij weet dat mijn familie ouderwets is en dat ze nooit zouden accepteren dat ik een relatie met iemand van hetzelfde geslacht heb.”

“Ik vind het vreselijk dat hij eenzaam en geïsoleerd is. Hij zegt dat hij alleen maar wil dat ik gelukkig ben en dat ik moet doen wat ik denk dat goed is, maar ik weet niet wat goed is. Ik zit zo diep in een konijnenhol dat ik me heel rot voel. Het schuldgevoel doet mijn hoofd duizelen. Ik haat mezelf omdat ik zo zwak en besluiteloos ben. Ik weet dat ik een minnaar moet kiezen - en een huis - en daar bij moet blijven, maar het is zo moeilijk. Mijn vriendin is heel goed van vertrouwen. Ze heeft er geen idee van dat ik dagelijks tegen haar lieg.”

"Ze smeekte me om met haar te vrijen"

“Laatst knielde ze voor me neer en smeekte me om met haar te vrijen. Ze zei dat ze zich onbemind en verwaarloosd voelde. Ze probeerde me op gang te krijgen, maar niets hielp. Ik lag op bed als een dode kalkoen. Uiteindelijk barstte ze in tranen uit en smeekte me haar te vertellen wat ze verkeerd deed. Ik voelde me de grootste rat ter wereld. We sliepen uiteindelijk in aparte bedden en ze heeft niet meer geprobeerd me te verleiden.”

“Ik geniet ook niet van intimiteit met mijn vriend omdat hij zegt dat hij zich kwetsbaar en gebruikt voelt en zijn geestelijke gezondheid moet beschermen. Hoe moet ik nu verder?” Zoals altijd had Jane wel wat advies in petto. “Twee fatsoenlijke mensen in je leven zijn zwaar gekwetst - en dat is niet goed,” zei ze. Je vriend is eenzaam en onzeker, terwijl je vriendin verbijsterd en verward is. Je houdt ze allebei aan het lijntje, maar zaait alleen maar ongeluk en chaos uit.”

"Je moet eindelijk je eigen leven gaan leiden!"

“Als je geen liefde meer voelt voor je inwonende vriendin, kun je niet bij haar blijven uit gewoonte of omdat je bang bent om haar de waarheid te vertellen. Ze heeft een leven te leiden en jij moet haar bevrijden. Kies je moment en vertel haar dat ze iemand verdient die beter is dan jij. Of je dan verder gaat met uitleggen over je speciale relatie met je vaste vriendje is aan jou. Hetzelfde geldt voor je vriendje, je kunt hem niet voor je eigen gemak wegstoppen - dat is wreed. Wanneer ga je eindelijk je eigen leven leiden en jezelf toestaan gelukkig te zijn?” besloot Jane.

(Bron: Daily Star - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties