Indrukwekkende Hazard zet Chelsea met hattrick aan kop Sport
Indrukwekkende Hazard zet Chelsea met hattrick aan kop

Rode Duivel Eden Hazard blijft het mooie weer maken bij Chelsea. Onze landgenoot scoorde zaterdag een drie keer en zo bezorgde hij The Blues de winst tegen Newcastle. Chelsea wordt ook leider in de Premier League.

In de 27ste minuut nam de aanvallende middenvelder een voorzet in één tijd op de slof. De bal ging onhoudbaar voorbij Newcastle-doelman Krul. Nauwelijks zeven minuten na de openingstreffer was het opnieuw raak voor Hazard. Na een knap 1-2tje met Samuel Eto'o zette hij de 2-0 op het scorebord. De 23-jarige Belg legde iets voorbij het uur de 3-0 eindstand zelf vast.

In de slotminuten kreeg de goalgetter nog een applausvervanging op Stamford Bridge.

Tweede in de stand Manchester City kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel op het veld van Norwich City. Eerder op de dag ging koploper Arsenal al met 5-1 de boot in tegen Liverpool.

Alle uitslagen van zaterdagnamiddag:

Sunderland - Hull City: 0-2 Southampton - Stoke City: 2-2 Aston Villa - West Ham United: 0-2 Norwich City - Manchester City: 0-0 Crystal Palace - West Bromwich: 3-1 Chelsea - Newcastle United: 3-0 Liverpool - Arsenal: 5-1