Inter-fans plannen waanzinnige ontvangst voor 'verrader' Lukaku met 50.000 fluitjes Sport
Inter-fans plannen waanzinnige ontvangst voor 'verrader' Lukaku met 50.000 fluitjes
Sport

Inter-fans plannen waanzinnige ontvangst voor 'verrader' Lukaku met 50.000 fluitjes

Romelu Lukaku kan een ijskoude ontvangst verwachten wanneer hij op 29 oktober met AS Roma terugkeert naar Inter. Een groep supporters uit Milaan roept op om de Rode Duivel uit te fluiten en schafte daarvoor speciaal 50.000 fluitjes aan.

Lukaku is niet meer welkom bij Inter sinds deze zomer. De Italiaanse club wilde hem opnieuw huren van Chelsea, maar de Rode Duivel begon te flirten met Juventus. Daar was hij echter ook niet gewenst en uiteindelijk belandde Lukaku eind augustus bij AS Roma. De fans van Inter zijn niet blij met deze ontwikkeling. Ooit werd Lukaku door hen op handen gedragen, maar nu roept supportersgroep Curva Nord Milano op om de Rode Duivel uit te fluiten wanneer hij eind deze maand met Roma op bezoek komt in het Giuseppe Meazza-stadion.

"Ongewenste terugkeer komt dichterbij"

In een brief die rondgaat op sociale media, stelt de supportersclub: “De datum van de ongewenste terugkeer komt dichterbij. We hebben 29 oktober aangekruist. We zullen onze afkeer laten zien aan iemand die ons op een beschamende manier heeft verlaten.” Lukaku wordt niet bij naam genoemd, maar de verwijzingen zijn duidelijk.

50.000 fluitjes voor de 'verrader'

“We spreken over iemand die zich een kleine man heeft getoond. Een kampioen is iemand die zijn woord houdt. Deze man, die wij hebben verdedigd, heeft ons de rug toegekeerd," klinkt het. “Voor de wedstrijd tegen AS Roma zullen we 50.000 fluitjes uitdelen die we bij elke baltoets van de verrader willen horen. We zullen laten zien hoe we met iemand omgaan die heeft getoond onze kleuren niet waardig te zijn.”

(Bron: hln.be - Intropic: Screen grab YouTube/Amazon Prime)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties