Internet maakt Evenepoel compleet af na inzinking in Vuelta: "Zijn probleem? Een dikke nek!" Sport
Internet maakt Evenepoel compleet af na inzinking in Vuelta: "Zijn probleem? Een dikke nek!"
Sport

Internet maakt Evenepoel compleet af na inzinking in Vuelta: "Zijn probleem? Een dikke nek!"

We mogen gerust stellen dat het gisteren (08/09) in de Ronde van Spanje een redelijk zwarte dag was voor het Belgische wielrennen. Remco Evenepoel kende een gigantische off-day en werd maar liefst 27 minuten in het verlies gereden. De tank was helemaal leeg, was de korte uitleg.

Met zijn allen (?) hopen we nu dat de Belgische kampioen in de volgende etappes rechtstaat en een ritje (of meerdere) kan meepikken. Misschien vandaag (09/09) al, wie weet... Dat er mensen zijn die Remco dit niet echt gunnen, mag blijken uit de vele negatieve commentaren op de sociale media. Complete waanzin wat daar momenteel allemaal geschreven wordt. Of hoe een volk kan uitblinken in het neersabelen van zijn 'helden'.

"Nu heeft hij zo'n grote mond niet aan de aankomst!" of "Dikke karma voor zijn pretentieus gedrag" of "Een kleine renner, letterlijk en figuurlijk". Het zijn maar enkele scherpe opmerkingen die op het wereldwijde web te rapen vallen. Hieronder een klein overzichtje...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties