Italiaan Cairoli (KTM) wint GP motorcross van Letland Sport
Italiaan Cairoli (KTM) wint GP motorcross van Letland
Sport

Italiaan Cairoli (KTM) wint GP motorcross van Letland

De Italiaan Antonio Cairoli (KTM) heeft zondag de GP motorcross van Letland in de MX1-klasse gewonnen. De leider in het WK haalde het in de tiende wedstrijd van het kampioenschap dankzij twee reekszeges voor de Fransman Steven Frossard (Yamaha) en de Rus Evgeny Bobryshev (Honda).

Clement Desalle (Suzuki) kwam niet verder dan een negende plaats en verliest opnieuw veel punten op Cairoli. Desalle kwam in de eerste manche zwaar ten val op zijn geblesseerde schouder nadat de oncontroleerbare motor van Steven Frossard de Waal tegen de grond kegelde. Hij kon opnieuw van start gaan maar kwam niet verder dan de achtste plaats.

In de tweede manche nam Desalle een goeie start maar door de hevige pijn zakte hij terug naar de achtste plaats. Cairoli vergroot zijn voorsprong in de tussenstand tot 42 punten op Desalle.

Ken de Dycker (Honda) werd met een zesde en een negende plaats zevende in de eindstand. Steve Ramon (Suzuki) finishte op de 8e plaats en Kevin Strijbos (Suzuki) werd 21e.

Op 31 juli wordt de GP van Limburg gereden in Lommel. In de MX2 ging de zege naar de Duitse WK-leider Ken Roczen (KTM). Nick Triest (KTM) werd 23e en Julien Lieber (KTM) 24e.

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties