Janetten, stop alstublieft met voetballen! Sport
Janetten, stop alstublieft met voetballen!
Sport

Janetten, stop alstublieft met voetballen!

Bij Real Madrid kon men het maar matig appreciëren dat er bij Barcelona zoveel geacteerd werd tijdens een van hun voorbije duels. Dus lanceerde Real Madrid TV een filmpje waarin een en ander eens onder de loep genomen werd.
Zag u vrijdag Standard - AA Gent? Viel het u ook op hoe dikwijls Sébastien Pocognoli kermend van de pijn tegen de grond lag, hoewel er niet één keer sprake was van een stevig contact?

Bent u een man? Als men met een voet tegen uw scheenbeen trapt (waarover u een scheenbeschermer draagt), begint u dan als een klein kind over de grond te rollen en te schreeuwen? Neen, u grijpt eens naar waar het zeer doet, trekt een lelijk gezicht en doet dan gewoon verder.

U begrijpt al waar we naartoe willen. Wat al dikwijls gezegd is, werd de voorbije weken nog maar eens pijnlijk in de verf gezet. Het mooiste spel ter wereld is geïnfiltreerd door een bende strandjanetten, die het belangrijker vinden om een halve minuut tijd te winnen of een tegenstander een kaart aan te naaien dan hun mannelijkheid hoog in het vaandel te voeren.

Real Madrid TV, dat met Cristiano Ronaldo een van ‘s werelds überfopduikers in de eigen gelederen heeft, lanceerde een filmpje waarin aartsrivaal Barcelona’s betere Weinspiel in de spotlight geplaatst werd. Het resultaat is niet mooi.

We geven u ook nog een compilatie mee met veel van de beste nichtenstreken die de laatste jaren op de voetbalvelden te zien waren.

Schwalbe-experten, fopduikers en andere matennaaiende nichterij, stop alstublieft met onze mooie sport belachelijk te maken of kap er gewoon helemaal mee. Ga eens kijken naar een ijshockey- of rugbymatch en zie wat echte mannen zijn. U maakt de sport, uw club maar vooral uzelf belachelijk en bent geen voorbeeld voor onze jonge voetballers. Don’t act like a rag and stop being a fag! (PhPa)

http://www.youtube.com/watch?v=V7D9J8lTFGs

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties