Januzaj kan Manchester niet aan zege helpen tegen hekkensluiter Sport
Januzaj kan Manchester niet aan zege helpen tegen hekkensluiter

Manchester United heeft zondag op de 25e speeldag van de Engelse Premier League niet kunnen winnen tegen hekkensluiter Fulham. De wedstrijd eindigde op 2-2.

Adnan Januzaj mocht in de 62e minuut invallen. Op dat moment stond het nog 0-1 voor Fulham, door een doelpunt van Steve Sidwell in de 19e minuut. Maar na de inbreng van de creatieve middenvelder kantelde de wedstrijd in het voordeel van de Mancunians. Met twee klasseflitsen had Januzaj een voet in de twee goals van de thuisploeg.

Late gelijkmaker

Robin van Persie (78e) en Michael Carrick (80e) leken de scheve situatie voor United helemaal recht te zetten, maar in de 94e minuut kon Darren Bent doelman De Gea alsnog verschalken. In het klassement staat Manchester United nu zevende met 41 punten. Dat zijn er al 15 minder dan leider Chelsea. Fulham bekleedt de 20e en laatste plaats met 20 punten.