Jelle Vossen verlengt contract bij Racing Genk Sport
Jelle Vossen verlengt contract bij Racing Genk
Sport

Jelle Vossen verlengt contract bij Racing Genk

Jelle Vossen heeft zijn contract bij Racing Genk tot juni 2017 verlengd. Dat meldde Racing Genk zaterdag.

De 23-jarige aanvaller stond de afgelopen weken nochtans erg nadrukkelijk in de belangstelling van een reeks clubs, het Italiaanse Pescara op kop. Ook subtopper Fiorentina is al geruime tijd geïnteresseerd. Genk hield echter het been stijf en stuurde aan op een contractverlenging voor de trefzekere spits.

Vossen ligt al heel zijn carrière in de Cristal Arena onder contract. In het seizoen 2006-2007 debuteerde hij in het eerste elftal, op de echte doorbraak was het dan nog vier seizoenen wachten. In 2009-2010 werd hij om ervaring op te doen uitgeleend aan Cercle Brugge, maar bij zijn terugkeer naar Limburg pakte hij in zijn eerste seizoen onverwacht meteen landstitel en Supercup met Genk. De trein was vertrokken en ook vorig seizoen bewees Vossen, na het vertrek van zijn maatje Marvin Ogunjimi, zijn waarde door in de competitie dertien keer raak te treffen.

In mei 2009 debuteerde hij voor de Rode Duivels in de Kirin Cup tegen Chili. Sindsdien wordt hij regelmatig opgeroepen, maar door de moordende concurrentie in de spits heeft hij nog niet op veel speelminuten kunnen rekenen bij de nationale elf.

Dit seizoen trof de spits al één keer raak in de competitie. Zaterdagavond gaat Genk op de vierde speeldag in de Pro League op bezoek bij Lierse.

Foto Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties