Jongen geeft Roger Federer tennisles (video) Sport
Jongen geeft Roger Federer tennisles (video)
Sport

Jongen geeft Roger Federer tennisles (video)

Tegenstander Grigor Dimitrov gaf zijn raket aan een jonge supporter, die zo een droom in vervulling zag gaan, een puntje spelen tegen Roger Federer, misschien wel de beste tennisser aller tijden.

Het was dan ook geen officiële match maar een exhibitiewedstrijd voor het goede doel. De supporters konden het gebaar van Dimitrov ten zeerste appreciëren en leefden helemaal mee met de jonge Amerikaan. Geen idee of het toeval was dat Dimitrov net deze jongen koos, maar hij heeft alleszins een sterk verhaal om later aan zijn kleinkinderen te vertellen.

Helemaal goed werd het pas toen bleek dat de jonge snaak wel een aardig balletje kon slaan. Dat had de Zwitser niet zien aankomen, toen hij met een rustige opslag de bal naar de jongen sloeg. Met enkele rake slagen speelde die de bal zonder veel problemen terug, met een mooie climax, die zelfs FedEx niet had zien aankomen.

Met verstomming geslagen verbeet de grootmeester in z'n shirt de pijnlijke 'afgang' . Dimitrov kon zijn lach niet inhouden en ook de supporters smulden van het spektakel van de jongeman.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties