José Mourinho: "Noem mij nu maar The Only One" Sport
José Mourinho: "Noem mij nu maar The Only One"
Sport

José Mourinho: "Noem mij nu maar The Only One"

José Mourinho wil het nieuwe voetbalseizoen graag beginnen met een nieuw koosnaampje. De Portugese trainer van Real Madrid vindt dat 'The Special One' niet langer past bij zijn rijkgevulde palmares, en stelt daarom zelf 'The Only One' voor.

"Of je me nu mag of niet, ik ben de enige die de titel heeft gewonnen in de drie belangrijkste competities ter wereld", vertelde Mourinho maandag op een Portugese radiozender. "Daarom zou men me in plaats van 'The Special One' beter 'The Only One' noemen."

Het koosnaampje 'The Special One' gaat al acht jaar mee, en was ook al zelfgekozen door Mourinho toen hij Porto ruilde voor Chelsea. Met The Blues won hij de Engelse Premier League twee keer, in Italië speelde hij evenveel keer kampioen met Inter Milaan en veroverde hij ook de Champions League, en vorig seizoen pakte hij met Real de Spaanse landstitel. Bij Porto had hij zijn carrière gelanceerd met ook al twee landstitels en de Champions League.

Foto AFP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties