Juicht niet te vroeg! (video) Sport
Juicht niet te vroeg! (video)
Sport

Juicht niet te vroeg! (video)

De Amerikaanse Molly Huddle had het helemaal voor mekaar op het WK atletiek. De bronzen plak op de 10.000 meter lag voor het grijpen, ware het niet dat ze iets te zegezeker was.

Na 10 kilometer zwoegen en zweten lag de meet daar eindelijk te blinken voor Molly Huddle. Brons in de damesfinale van de 10.000 meter, ze had een medaille vast! Dus liet ze zich de laatste meters daar in Peking al wat uitbollen en stak ze emotioneel de armen in de lucht.

Die emoties sloegen snel om toen ze plots haar landgenote Emily Infeld een kattensprong zag maken naast haar. Infeld ging nog over haar en finishte derde. Weg brons, weg medaille. En weg kans om als eerste niet in Afrika geboren atelete een medaille te pakken op een WK in dat nummer sinds 2007. Want op het schavotje stond een andere Amerikaanse te blinken naast winnares Vivian Cheruiyot en de Ethiopische Gelete Burka. (JVC)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties