Jurgen Van den Broeck en Femke geen koppel meer Sport
Jurgen Van den Broeck en Femke geen koppel meer
Sport

Jurgen Van den Broeck en Femke geen koppel meer

Mooie liedjes duren niet lang. Het sprookje van Jurgen Van den Broeck en Femke Herygers is voorbij. Het stel zette een punt achter hun relatie.

Femke en Jurgen verklaarden vorige lente hun liefde voor elkaar. Het 19-jarige model was tijdens de Ronde van Frankrijk een opgemerkte gast in het Tourpeloton. Op de koop toe slaagde ze erin met haar verschijning meer te schitteren dan Van den Broeck, die er na de eerste week de brui aan moest geven na een zware valpartij in de afdaling van de Col du Pas de Peyrol.

De breuk komt als een donderslag bij heldere hemel. Nog niet zo heel lang geleden was Van den Broeck vol lof over de dochter van Paul Herygers. "Femke is de perfecte rennersvrouw. Als dochter van een ex-wielerkampioen weet zij heel goed wat ik nodig heb. Ze schenkt me rust en regelmaat in het leven naast de koers.” Femke cijferde zich helemaal weg voor VDB. “Ik offer veel voor hem op, zoals mijn modellenwerk in het buitenland. Maar dat heb ik er zeker voor over.”

Waarom Van den Broeck en Femke geen koppel meer zijn is (nog) niet bekend.

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties