Kevin De Bruyne reageert gevat nadat hij shirt van United krijgt met zijn naam en nummer Sport
Kevin De Bruyne reageert gevat nadat hij shirt van United krijgt met zijn naam en nummer
Sport

Kevin De Bruyne reageert gevat nadat hij shirt van United krijgt met zijn naam en nummer

Kevin de Bruyne keek maar raar op toen hij een shirt van Manchester United kreeg overhandigd en had meteen een ‘scherpe’ reactie in petto. De Rode Duivel en Manchester City-ster kreeg van de mannen van de MidMid-podcast een shirt van de aartsrivaal met daarop zelfs zijn achternaam en rugnummer 17.

De Bruyne heeft ondertussen toch wel al geschiedenis geschreven bij City, waar hij in 2015 in dienst trad en zich nu al tot een legende heeft ontwikkeld. Hij heeft het aantal Premier League-assists van Steven Gerrard al geëvenaard in 287 wedstrijden minder, een totaal van 95 nu. De mannen van de Play Sports podast MidMid zochten De Bruyne op en hadden een bijzonder cadeau meegenomen.

De reactie van ‘KDB’? Hij zei droog: “Moet ik het nu verbranden of wat?” De City-fans zullen het graag horen, die van United iets minder graag. City scheurde afgelopen zondag de aartsrivalen nog in flarden in het Etihad-stadion. Het werd maar liefst 6-3! De Bruyne gaf twee assists en zette Erling Haaland twee keer in stelling. De Noor scoorde trouwens zijn derde hattrick van het seizoen. Impressionant!

Hieronder kun je de beelden bekijken van het speciale cadeau dat De Bruyne in zijn handen geduwd kreeg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties