Kevin Seeldraeyers mag met Astana naar de Giro Sport
Kevin Seeldraeyers mag met Astana naar de Giro
Sport

Kevin Seeldraeyers mag met Astana naar de Giro

Astana heeft Kevin Seeldraeyers geselecteerd voor de Ronde van Italië, die zaterdag start met een individuele tijdrit in het Deense Herning. De 25-jarige Antwerpenaar maakt deel uit van een negenkoppige selectie die is opgebouwd rond de Tsjech Roman Kreuziger.

Voor Seeldraeyers, tot vorig seizoen bij Quick.Step, wordt het zijn vierde Giro. In 2009 werd hij al eens knap veertiende en won hij hetjongerenklassement.

Roman Kreuziger, vorig jaar zesde, wordt de kopman bij het Kazachse team. Alexandr Dyachenko (Kaz), Enrico Gasparotto (Ita), Tanel Kangert (Est), Evgueny Petrov (Rus), Simone Ponzi (Ita), Paolo Tiralongo (Ita) en Andrey Zeits (Kaz) zijn de andere geselecteerden.

"We hebben gekozen voor de renners die Kreuziger het best kunnen helpen. We gaan dus in de eerste plaats voor het algemene klassement, maar onze renners kunnen ook een gooi doen naar ritzeges", vertelde dinsdag teammanager Giuseppe Martinelli.

Foto: PN

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties