"Kim Clijsters werd bedrogen" Sport
"Kim Clijsters werd bedrogen"
Sport

"Kim Clijsters werd bedrogen"

Nooit bij stilgestaan waarom de huwelijksplannen van Kim Clijsters en Lleyton Hewitt zo plots in het water vielen? Wellicht zat er een andere deerne in het spel. Als we een kersverse biografie over het gouden tenniskind tenminste mogen geloven.


Nog één grand slam en ze stopt er volledig mee. We gaan ze missen, onze Kim. Dankzij de goedlachse trots van Bree werd tennis weer populair in ons land. Waar is de tijd dat ze als 17-jarige jonkvrouw net niet kon stunten in een horrorwedstrijd tegen Jennifer Capriati. Het was wél het begin van een meer dan succesvolle carrière waarin ze maar liefst vier grand slams won. Ook op privégebied ging alles haar voor de wind. Haar oog viel op de Australische tenniskoning Lleyton Hewitt en al snel hingen er huwelijksplannen in de lucht.

Om voorlopig onbekende redenen werden die plannen echter plots afgeblazen. “Op de avond van de 21ste oktober (2004, nvdr) krijgt Hewitt telefoon van zijn verloofde, die nog in België verblijft. Zijn gezicht betrekt. Kim valt al snel met de deur in huis en zegt hem dat ze hun relatie als voorbij beschouwt. Haar beslissing is onherroepelijk. Het is geen noodkreet om een of ander aspect in hun relatie bij te sturen, het is geen dipje, ze vraagt geen bedenktijd. Neen, het is over en uit, van vandaag op morgen, zelfs al was hun huwelijk gepland over vier maanden. Goed vierenhalf jaar waren ze een paar. Zij is dan 21, hij 23”, luidt het in Story.

Volgens auteur én Clijsterskenner Frank van de Winkel zat er naar alle waarschijnlijkheid een andere dame in het spel: Hewitts huidige vrouw Rebecca Cartwright. “Op The Tennis Channel lichtte Hewitt, allicht zonder het te beseffen, een tipje van de sluier. In een interview op die Amerikaanse tv-zender zegt de Australiër immers dat de vonk tussen hem en zijn vrouw is overgesprongen op een feestje in september 2004. Op dat tijdstip waren Clijsters en Hewitt officieel nog altijd een paar. Het verhaal zou Clijsters' koele telefoontje kunnen verklaren”, aldus van de Winkel. Een jaar later komt Kim haar ware liefde Brian Lynch tegen, waarmee ze in 2007 in het huwelijksbootje stapt en nog een jaar later Jada op de wereld zet. (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties