Kim Clijsters wordt geen coach van Flipkens Sport
Kim Clijsters wordt geen coach van Flipkens
Sport

Kim Clijsters wordt geen coach van Flipkens

Kim Clijsters is op tennispensioen en Kirsten Flipkens is op zoek naar een nieuwe coach. Een ideale match? "Fulltime coach worden zie ik niet zitten, mijn gezin komt momenteel op de eerste plaats", aldus Clijsters.

Clijsters werd woensdag op haar 'Kim Clijsters Invitational' geflankeerd door Kirsten Flipkens, in 2013 de beste Belg (m/v) met een tennisracket.

De 27-jarige Molse werkte zich onder meer dank zij een halve finale op Wimbledon naar een 13e plek op de wereldranking. Ondertussen is ze nog steeds op zoek naar een coach. “We praten met een paar mensen, maar willen onze tijd nemen. Misschien begin ik in Australië het nieuwe seizoen wel gewoon met een kinesist, die dan specifiek in functie van mijn fysieke vereisten kan werken. Vorig jaar heb ik toch bewezen dat ik het ook zonder coach wel red.”

"Sinds vorige week heb ik opnieuw het racket ter hand genomen en dat ging toch goed. Ondertussen heb ik ook al een paar keer met Kim getraind", zegt Flipkens nog.

En die trainingen wil Clijsters gerust nog een paar keer herhalen. Maar fulltime coach worden van Flipper zit er (nog niet) in. "Momenteel komt mijn gezin op de eerste plaats. De wereld rondreizen zie ik dan ook niet zitten."

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties