'Knapste voetbalster ter wereld' krijgt bakken kritiek na 1-7 verlies en... make-up tijdens de match Sport
'Knapste voetbalster ter wereld' krijgt bakken kritiek na 1-7 verlies en... make-up tijdens de match
Sport

'Knapste voetbalster ter wereld' krijgt bakken kritiek na 1-7 verlies en... make-up tijdens de match

Alisha Lehmann (24) is met haar 16 miljoen Instagram-volgers de meest gevolgde vrouwelijke voetballer ter wereld, en wordt zelfs door velen de ‘knapste voetbalster ter wereld’ gedoopt. Maar deze populariteit heeft ook negatieve bijwerkingen.

Na de zware nederlaag tegen Spanje kreeg de Zwitserse voetbalster veel kritiek te verduren omdat ze, zoals bijna altijd, met make-up op het veld stond. “Voel je je nooit ongemakkelijk als de enige die make-up draagt?” klonk het onder andere.

Golf van kritiek

Lehmann speelde dinsdag met het Zwitserse team tegen Spanje in de Nations League. De wereldkampioen was duidelijk te sterk voor Lehmann en haar team, wat resulteerde in een verlies van 1-7. In de poule blijven de Zwitserse vrouwen achter met 0 punten uit 12 wedstrijden. Lehmann plaatste enkele beelden van de wedstrijd met de woorden "geef nooit op" op haar populaire Instagram-pagina. Hoewel goed bedoeld, ontving ze in de reacties een golf van kritiek.

'Knapste voetbalster ter wereld' krijgt bakken kritiek na 1-7 verlies en... make-up tijdens de match

"Minder make-up, meer doelpunten!"

De reden? De make-up die ze, zoals gebruikelijk, tijdens de wedstrijd droeg. “Al die make-up en dan met 1-7 verliezen”, reageerde een gebruiker spottend. Andere opmerkingen waren onder meer: “Voel je je nooit vreemd als de enige vrouw die make-up draagt tijdens het sporten?” en “Minder make-up en meer doelpunten, alsjeblieft.” Het is duidelijk dat de fans liever goals zien dan make-up!

3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties