Kobe Bryant trapt balletje in Galatasaray (video) Sport
Kobe Bryant trapt balletje in Galatasaray (video)
Sport

Kobe Bryant trapt balletje in Galatasaray (video)

De Amerikaanse NBA-vedette Kobe Bryant heeft afgelopen weekend een bezoek gebracht aan de Turkse voetbalclub Galatasaray. Hij ontmoette de spelers en waagde zich ook aan een penaltyreeks.
De anders zo gekke voetbalstad Istanbul richtte voor een keer zijn pijlen op het basket. Niemand minder dan Kobe Bryant, de voorlopig beste basketbalspeler van deze eeuw, bracht een bezoek aan voetbalclub Galatasaray. De spelers waren dan ook in de wolken om de Amerikaanse reus te ontmoeten. Bryant voerde zelfs even een gesprek met coach Fatih Terim in het Italiaans, omdat hij daar een deel van zijn jeugd heeft doorgebracht en dus de taal beheerst.

Na de ontmoeting met de trainer en spelers, waagde 'The Black Mamba' zich aan wat penalty's in de Türk Telekom Arena, het stadion van de ploeg. Hij trapte er een binnen, tot groot jolijt van de Galatasaray-spelers, maar slaagde er niet in om er eentje uit zijn doel te houden. Hij grapte: "I don't know how you do this shit, man!" (JL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties