Kompany: "Kan met City evenveel prijzen pakken als met Barça of Real" Sport
Kompany: "Kan met City evenveel prijzen pakken als met Barça of Real"
Sport

Kompany: "Kan met City evenveel prijzen pakken als met Barça of Real"

Onze landgenoot Vincent Kompany werd afgelopen seizoen met Manchester City landskampioen in de Premier League en zijn club is dit jaar opnieuw favoriet om enkele prijzen in de wacht te slepen. In een krant van De Persgroep legt hij uit waarom hij zijn contract bij City verlengde en niet voor een Spaanse topploeg koos.

Vincent Kompany staat dinsdagavond oog in oog met de sterren van Real Madrid voor de eerste wedstrijd van de poulefase van de Champions League. Afgelopen zomer stond hij in de belangstelling van de Spaanse landskampioen en ook die andere Spaanse grootheid, FC Barcelona, was in hem geïnteresseerd.

'Vince The Prince' verkoos een contractverlenging bij the Citizens boven een nieuw avontuur. "Wie naar Real gaat, staat in de schaduw van Cristiano Ronaldo. Wie naar Barça gaat, staat in de schaduw van Lionel Messi. Dan ben ik liever de aanvoerder van Manchester City", aldus Kompany.

Zeker is dat de 26-jarige verdediger het niet simpel zal hebben in deze Champions League. Naast Real Madrid zitten ook Ajax en Borussia Dortmund in de 'Groep des doods'.

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties