Kompany neemt het op tegen duizenden United-fans Sport
Kompany neemt het op tegen duizenden United-fans
Sport

Kompany neemt het op tegen duizenden United-fans

Niet letterlijk, natuurlijk. Alhoewel zelfs dit niet te veel zou zijn voor onze ‘Vince the Prince’. Wat we hier wel mee bedoelen, kunt u hieronder lezen.Kompany heeft de United-fans toegesproken met de boodschap om Fellaini nog wat tijd te geven. Fellaini heeft sinds zijn komst, nog geen leuke tijd beleefd in Old Trafford. Hij zit meer op de bank dan hem lief is, en de twijfels omtrent zijn transfer komen de United-fans zeer hoog te zitten.

Kompany in de Alan Brazil Sports Breakfast Show: ‘Het is een grote stap en hij verdient wat tijd. Het klinkt misschien vreemd omdat hij voor de rode helft van Manchester speelt, maar ik hoop dat hij zijn niveau terug kan oppikken. ’Ook werd er gevraagd naar het aanstaand WK in Brazilië. Kompany spreekt de woorden uit, waar menig onder ons zelfs niet aan durft denken. Dus ‘woordgevoelige’ kijkers slaan de volgende zin beter over. ‘Iedereen weet dat wij het WK gaan winnen, al de andere teams zijn voor mij de underdog.’
Wat een schitterende mentaliteit heeft die kerel toch. (TB)


0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties