Kompany pakt met City drie punten tegen Cardiff Sport
Kompany pakt met City drie punten tegen Cardiff

Manchester City heeft zaterdag geen steek laten vallen op de 22e speeldag in de Premier League. De Citizens versloegen in eigen huis het bescheiden Cardiff met 4-2 (rust: 2-1).

Voor de thuisploeg scoorden Dzeko, Navas, Touré en invaller Agüero. Noone en Campbell tekenden voor de doelpunten van Cardiff. Vincent Kompany stond als aanvoerder 90 minuten centraal achterin en speelde een sterke wedstrijd.

City blijft in het klassement tweede met 50 punten, op 1 punt van leider Arsenal. De Gunners klopten Fulham met 2-0 dankzij twee goals van Santi Cazorla. Thomas Vermaelen zat door een knieblessure niet in de selectie.