Kont-knijpende Sagan nu zelf genaaid (foto) Sport
Kont-knijpende Sagan nu zelf genaaid (foto)
Sport

Kont-knijpende Sagan nu zelf genaaid (foto)

Gisteren was het dé hoogdag voor de Vlaamse wielersport met de Ronde Van Vlaanderen, waar weer heel wat te beleven viel. De grootste commotie gaat echter over wat Peter Sagan op het podium uitstak.
Sagan kon het niet laten om even in de kont van de niet onknappe blonde podiummiss te knijpen. Dat leidde tot een storm van protest, want het kan toch niet dat dergelijk, seksistisch gedrag nog wordt toegelaten?

Als je het ons vraagt, mag je de zaken toch wat relativeren. Sagan had er net meer dan 250 kilometer opzitten, de adrenaline na zo'n inspanning zat wat hoog én Cancellara ging met de bloemen en de kussen lopen… De 23-jarige renner wou een grapje uithalen, maar krijgt de wind van voren alsof hij de blonde miss ter plaatse de jurk van het lijf had gescheurd.

Zoals naar goede gewoonte krijgen dergelijke voorvalletjes een vervolg in de vorm van enkele parodieën en daarin is het Sagan die genaaid is: hij wordt afgebeeld alsof hij niet echt voor de kont van het bloemenmeisje ging, maar iets helemaal anders. Hieronder vind je het resultaat! (KA)

Heb je zelf nog leuke parodieën gevonden? Mail ze ons door!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties