Kouyaté opgenomen in ziekenhuis met maagklachten Sport
Kouyaté opgenomen in ziekenhuis met maagklachten
Sport

Kouyaté opgenomen in ziekenhuis met maagklachten

Cheikhou Kouyaté (Anderlecht) werd dinsdag in een Brussels ziekenhuis opgenomen met maagklachten en moest met spoed geopereerd worden.

Kouyaté kreeg gisteren nog meer slecht nieuws te verwerken. Het Bondsparket vraagt immers twee wedstrijden schorsing voor zijn rode kaart in de titelwedstrijd tegen Zulte Waregem. De verdediger heeft die straf intussen aanvaard.

Biglia

Lucas Biglia zal wellicht de eerste zijn die vertrekt bij Anderlecht. De club start vandaag de onderhandelingen met Lazio Roma over de Argentijnse middenvelder. “Biglia heeft al vaker gezegd dat hij wilde vertrekken, maar nu is er ook echt een bod binnen”, zegt manager Herman Van Holsbeeck. “Dat was andere jaren nooit het geval. Vanaf vandaag praten we met Lazio.”

Biglia zelf gaf zondag aan een persoonlijk akkoord te hebben met een club, al wou hij niet verklappen welke. “Ik kan niets meer zeggen dan wat ik zondag al verteld heb. Ik vertrek nu zelf met vakantie naar Argentinië."

GEGY/ALEL

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties