Kreeg Real lesje transferpolitiek van Standard? Sport
Kreeg Real lesje transferpolitiek van Standard?
Sport

Kreeg Real lesje transferpolitiek van Standard?

Dat Standard goede relaties heeft met Real Madrid is al langer dan vandaag geweten. Zo stalde het zijn belofte Eduard Kabamba bij het Madrileense B-elftal, plukte het Daniël Opare tijdens de voorbije mercato weg voor de neus van verschillende clubs waaronder Club Brugge, en wist het in augustus een vriendenwedstrijd tegen de A-ploeg op Sclessin vast te leggen.

Maar is men op Bernabeu ook onder de indruk van de transferpolitiek van Luciano D’Onofrio? Het lijkt er althans op. Voor de wedstrijd tegen promovendus Hercules, de nieuwe club van de als een hond weggejaagde Mohammed Sarr, liet men immers weten dat indien ex-speler Royston Drenthe tijdens de partij op 30 oktober zou opgesteld worden, de club hen een bedrag van 2 miljoen euro zal moeten overmaken. De maatregel zou een optie zijn uit de huurovereenkomst tussen beide ploegen.

Standard deed het hen voor met Christian Benteke voor de partij tegen KV Mechelen, Andréa Mutombo tegen Sint-Truiden en Moussa Traoré tegen Zulte-Waregem. Verondersteld wordt dat Standard geen 2 miljoen durfde vragen gezien het magere scoringspercentage van zijn spitsen.

Tip aan clubs in hetzelfde schuitje als Hercules: de Clintredactie bulkt van fris voetbaltalent om even in te springen voor de uitgeleende speler. Gewoon even die winstpremie in drankbonnen uitbetalen en wij binden onze scheenlappen met plezier terug voor. (PhPa)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties