Kurt Van Dooren en Rocky Peeters naar B-kern van Ratten Sport
Kurt Van Dooren en Rocky Peeters naar B-kern van Ratten
Sport

Kurt Van Dooren en Rocky Peeters naar B-kern van Ratten

Gisteren, voor de ochtendtraining, kregen Vandooren en Peeters te horen dat ze hun kastje mochten leegmaken en dat ze voortaan met de beloften moeten meetrainen.

"Glen De Boeck heeft beide spelers tijdens de eerste weken van de voorbereiding nog een kans gegeven. Maar nu heeft de club beslist dat we niet meer op hen rekenen", aldus voorzitter Herman Kesters.

Vooral voor Kurt Van Dooren kwam de mededeling toch nog hard aan. Van Dooren speelde tijdens de voorbije zeven seizoenen meer dan tweehonderd wedstrijden in het eerste elftal.

Vandooren wilde gisteren liever niet reageren, Peeters toonde zich ontgoocheld, maar realistisch. “Ik maakte me toch al geen illusies, want vorig seizoen werd ook al niet op mij gerekend”, aldus de 30-jarige Kempenaar.

Testers bij de vleet

Ondertussen lopen er wel een pak testers rond op Germinal Beerschot. Er waren al de Brazilianen Renan Da Silva Fonseca en Luis Eduardo De Aziz en de Fin Henri Toivomaki, en sinds deze week zijn er nog de Macedoniër Sikov en drie extra Brazilianen bijgekomen.

Het gaat om de 21-jarige, 1,89 meter grote verdediger Jorge Felipe De Oliveira (27/10/1988), de 20-jarige aanvallende middenvelder Rene Dos Santos Junior (16/09/1989) en de 23- jarige spits Gleidiondor Figuelredo Pinto (30/12/1986). Die drie Brazilianen zijn afkomstig van het Braziliaanse Figueirense.

Luk De Ranter, Steven Tuyls

Foto's: GMAX

De ploeg van Germinal Beerschot voor het seizoen 2010-2011

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties