KV Mechelen ontvangt hoog bezoek Sport
KV Mechelen ontvangt hoog bezoek
Sport

KV Mechelen ontvangt hoog bezoek

Zondag ontvangt KV Mechelen Zulte-Waregem Achter de Kazerne. Aandachtig toeschouwer tijdens die wedstrijd is niemand minder dan internationaal gerenommeerd voorvechter van holebirechten André Léonard.
Het moet gezegd dat pastoors en vrienden dan blijkbaar toch niet alleen van kleine balletjes houden. Want zondag gaat Monseigneur Léonard naar het voetbal kijken en wel naar KV Mechelen. Of hij bij betwiste fases dan ook de scheids zal uitschelden voor janet en pedofiel is maar zeer de vraag, gezien zijn voorliefde voor en respectievelijk werkrelatie met laatstgenoemden.

Hij zou ernaar uitkijken om een voetbalwedstrijd bij te wonen en dat te midden de typische Mechelse sfeer, verkondigde KV-voorzitter Johan Timmermans. De aartsbisschop is overigens zelf een Maneblusser.

Léonard, niet bepaald een fan van mensen die al eens graag in de kakker zitten, zit dus zondag zelf middenin de kakkers. Keep it clean, André! (PhPa)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties