De laatste minuten tijdens afscheidswedstrijd van overleden NBA-legende Kobe Bryant waren legendarisch Sport
De laatste minuten tijdens afscheidswedstrijd van overleden NBA-legende Kobe Bryant waren legendarisch
Sport

De laatste minuten tijdens afscheidswedstrijd van overleden NBA-legende Kobe Bryant waren legendarisch

De hele wereld rouwt om het overlijden van sport en NBA-legende Kobe Bryant. Gisteren stortte de helikopter van de 41-jarige superster neer met 8 andere inzittenden waaronder zijn 13-jarige dochter. Hij laat een vrouw en drie andere dochters achter.

Zelfs indien je nooit basketbal of NBA hebt gevolgd, zal je van de naam Kobe Bryant al hebben gehoord. Hij hoort thuis in het rijtje van legendarische basketbal-sterren zoals Michael Jordan, Shaquille O'Neal, Magic Johnson, LeBron James en Kareem Abdul-Jabbar.

Bryant speelde zijn hele carrière bij de LA Lakers en won 5 NBA-titels en stond maar liefst 18 keer in het NBA All Star-team.

Wat een afscheid!

In 2016 nam hij afscheid en speelde in de allerlaatste wedstrijd van zijn carrière misschien wel de beste drie minuten van zijn leven. Met nog 3 minuten op de klok en een achterstand van 94-84 deed hij iets magisch. Een filmpje dat je kippenvel geeft zelfs als je geen liefhebber vent van de sport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties