Lance Armstrong excuseert zich op Twitter voor dopingzonden Sport
Lance Armstrong excuseert zich op Twitter voor dopingzonden
Sport

Lance Armstrong excuseert zich op Twitter voor dopingzonden

De Amerikaanse gevallen wielergod Lance Armstrong heeft zich donderdag ook op de sociaalnetwerksite Twitter geëxcuseerd voor zijn dopingzonden.

De Amerikaan paste immers zijn profiel op Twitter aan. "Oprichter van Livestrong. Zamelde een half miljard dollar in voor de strijd tegen kanker. Was wielrenner. Maakte onderweg veel fouten, waarvoor ik nu oprecht sorry zeg", staat er nu permanent op zijn profiel te lezen.

Begin dit jaar gaf de Amerikaan in een interview met Oprah Winfrey toe dat hij tijdens het grootste deel van zijn carrière doping gebruikte. 'The Boss' werd levenslang geschorst en moest zijn zeven eindzeges in de Tour de France inleveren.

Volgens het Amerikaans antidopingagentschap USADA maakte Armstrong deel uit van het meest gesofisticeerde dopingsysteem in de sportgeschiedenis. Spijt van die dopingbekentenis heeft hij niet. Hij heeft er naar eigen zeggen op persoonlijk en financieel vlak heel veel door verloren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties