Lange wachtrij in Westerlo voor tickets bekerfinale Sport
Lange wachtrij in Westerlo voor tickets bekerfinale
Sport

Lange wachtrij in Westerlo voor tickets bekerfinale

Westerlo heeft in amper drie uur al bijna duizend tickets verkocht voor de bekerfinale, op 21 mei tegen Standard.

Gisteren stond in het Kuipje een lange wachtrij.

Om 14 uur, toen de loketten aan het secretariaat opengingen, stonden de mensen zelfs tot in het themacafé aan te schuiven voor één of meerdere kaartjes. Opvallend was dat veel vrouwen naar het stadion waren afgezakt. “Voor onze mannen!”, luidde de uitleg. Westerlo is tevreden met de eerste opkomst. “Het viel ons ook op dat veel fans graag bereid waren om een duurder ticket te betalen voor een betere zitplaats”, zegt secretariaatsverantwoordelijke Ann Maerten.

“Op de eerste dag kwamen vooral veel bekende gezichten opdagen, de trouwe fans zeg maar.

De meesten hebben we snel kunnen bedienen, slechts één fan vertelde dat hij drie kwartier had moeten wachten. Bij momenten kwamen we dan ook bijna handen tekort.”

Verschillende fans namen meerdere tickets mee naar huis. Vandaag gaan de loketten weer open van 10 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur. “We willen zo snel mogelijk uitverkocht zijn!”, roepen ze in Westerlo de fans op om massaal hun kaartjes te komen kopen.

De club heeft in totaal 11.000 tickets voor achter het doel op de Heizel en nog 5.000 stuks voor in de hoofdtribune. De prijzen schommelen van 25 tot 55 euro. Voor kinderen tot 12 jaar betaalt u slechts 10 euro.

SBE

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties