Lebron keert terug naar de bron Sport
Lebron keert terug naar de bron
Sport

Lebron keert terug naar de bron

All star champion Lebron James, koning van de NBA, keert terug naar zijn thuishaven Cleveland. Dat heeft hij zelf in een interview bevestigd.
Na een uitstapje van 4 jaar en met 2 NBA-kampioenstittels op zak met de Miami Heat keert LBJ terug naar de ploeg waar hij voor debuteerde in de NBA, de Cleveland Cavaliers. James is naar eigen zeggen nooit zijn roots vergeten en tracht zijn verloren fans in Cleveland te paaien door ze opnieuw te kunnen doen dromen van een kampioenstitel. De potten die na zijn vertrek zijn gebroken zullen opnieuw gelijmd moeten worden maar alles lijkt erop dat Lebron er zin in heeft.

Miami Heat die nu het z'n topspeler kwijt is zal het komende jaar toch moeten denken aan ietwat minder seizoen. Lebron James die op het hoogtepunt van zijn carrière is zal in Cleveland een jong team aanvullen met enkele gevestigde waarden en misschien wel enkele nieuwe protegés. (RK)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties