Legear draait twee dagen mee in Naams revalidatiecentrum Sport
Legear draait twee dagen mee in Naams revalidatiecentrum
Sport

Legear draait twee dagen mee in Naams revalidatiecentrum

Profvoetballer Jonathan Legear werkt maandag en dinsdag als vrijwilliger in een centrum waar mensen revalideren van een ernstig verkeersongeval in de buurt van Namen. Dat heeft de woordvoerder van Legear maandagavond bevestigd na berichtgeving in Het Nieuws op vtm.

De twintiger Legear, die in Rusland voetbalt, komt zo een belofte na die hij deed nadat hij begin oktober een tankstation in Tongeren was binnengereden met zijn wagen.

"Ik denk dat het nooit te laat is om je fouten goed te maken. Het belangrijkste voor mij is nu om mijn gedrag te veranderen", zei Legear tijdens een persconferentie na het ongeval. Hij beloofde onder meer om verkeersslachtoffers te bezoeken die herstellen van een zwaar ongeval.

De komende dagen zou de ex-Anderlechtspeler ook leren defensief rijden met de hulp van ex-rallypiloot Marc Duez. In de loop van de volgende weken volgt nog een brief naar de jongeman die lichtgewond raakte bij het ongeval in oktober.

Belga

Foto: TP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties