Lekkere Antwerp-supportsters gaan uit de kleren voor hun club (video) Sport
Lekkere Antwerp-supportsters gaan uit de kleren voor hun club (video)
Sport

Lekkere Antwerp-supportsters gaan uit de kleren voor hun club (video)

Terwijl de eerste klasse al aan het nieuwe seizoen begonnen is, mogen de tweedeklassers volgend weekend aan de festiviteiten beginnen. Kwestie van de ploeg én de supporters te motiveren, besloot Royal Antwerp Football Club in samenwerking met Clint.be een ludieke - maar overheerlijke - actie op poten te zetten: deze vier Antwerp-dames kan je zelf volledig uit de kleren supporteren of scoren!
Om na 11 jaar mee de promotie van stamnummer 1 naar 1ste klasse te steunen, dragen we graag een steentje bij - wat met de verbouwingswerken op Antwerp meer dan ooit van toepassing is - en ja, wie nog snel een handje uit de mouwen wil steken om het stadion klaar te hebben tegen de eerste speeldag, is nog meer dan welkom op de Bosuil, en neemt hiervoor best contact op met Luc Van Thillo via luc@a-vt.be .

Om de supporters én de spelers te motiveren, zochten we met Antwerp naar enkele leuke dames die het rood-witte hart op de juiste plaats hebben: zij zullen de komende weken uit de kleren gaan om de club te steunen. Hoe dat precies verloopt? Voor elke thuismatch waar er in het stadion 11.111 supporters of meer zijn (stamnummer 1, weet-je-wel) geven we één volledige fotoreeks vrij. Maar zelfs indien dat aantal niet gehaald wordt, is er nog hoop: voor elk doelpunt dat Antwerp scoort, komt er een nieuwe foto vrij.

Zaterdag 2 augustus heeft het rood-witte legioen de eerste kans om een dame uit de kleren te krijgen tegen Seraing. Wij komen alvast de hoop vergroten, nu die 11.107 anderen nog! (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties