Levensgevaarlijke fietstocht hoog in de bergen (video) Sport
Levensgevaarlijke fietstocht hoog in de bergen (video)
Sport

Levensgevaarlijke fietstocht hoog in de bergen (video)

Iedere zondag zie je actieve senioren de jaagpaden langs de Vlaamse kanalen al fietsend onveilig maken, ook de meeste dorpskernen van landelijke gemeentes ontsnappen niet aan het 'oud' geweld op tweewielers. Deze jongens wilden niet onderdoen en trokken met hun fiets de bergen in. En hoe!

Je hebt mountainbiken en je hebt mountainbiken op leven en dood. Geen tochtje door de Ardennen voor deze heren, maar wel een levensgevaarlijke trip langs enkele even levensgevaarlijke wandelpaadjes. Nu ja, wat je paadjes kan noemen.

Mensen met hoogtevrees kijken beter even de andere kant op. Deze heren hebben duidelijk geen schrik om te vallen. En moesten ze dat toch doen, zou het meteen een hondertal meters de diepte in zijn. Voor zover het filmpje laat zien, ging alles goed. Hoe het eindigde weten we niet, maar aangezien het filmpje op het net is geraakt, zal ook dat wel in orde zijn gekomen. (BD)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties