Lewis Hamilton aangehouden na... roekeloos rijgedrag (video) Sport
Lewis Hamilton aangehouden na... roekeloos rijgedrag (video)
Sport

Lewis Hamilton aangehouden na... roekeloos rijgedrag (video)

Lewis Hamilton is door de Australische politie opgepakt omwille van zijn roekeloos rijgedrag. De F1-piloot was voor de neus van zijn fans gaan rondtollen met zijn blitse Mercedes. Die eersten vonden het wel cool, de politie bleek iets minder onder de indruk.

Hamilton kan zijn showtjes maar beter houden voor op het racecircuit zelf, zo bleek nadat hij betrapt was door de politie toen hij gevaarlijk rondspinde met zijn Mercedes. De wagen werd in beslag genomen en de F1-piloot werd een tijdlang ondervraagd. Hamilton had er achteraf duidelijk zelf spijt van. In een mededeling liet hij weten zich “stom te hebben gedragen”. Hamilton krijgt wellicht binnenkort nog een boete in de bus.

Het is overigens niet de eerste keer dat Hamilton zich ook naast het racecircuit laat opmerken. In 2007 werd hem in Frankrijk een rijverbod opgelegd nadat hij aan 200 km per uur werd geflitst.

Bekijk het filmpje van zijn Australische 'spin' hier. (AH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties