Lewis Hamilton rijdt superbolide in de prak! Sport
Lewis Hamilton rijdt superbolide in de prak!
Sport

Lewis Hamilton rijdt superbolide in de prak!

Met de keuze uit een Mc Laren P1, La Ferrari, Pagani Zonda of een Mustang Shelby GT500 heeft Lewis genoeg voor handen om eens deftig uit te pakken in zijn mondaine woonplaats.

Toch moet onze vriend bijzondere blikken gekregen hebben toen hij maandagnacht één van zijn kroonjuweeltjes tegen een geparkeerde auto parkeerde. Waar hij eerst het nieuws nog probeerde te verdoezelen, verspreidde de nieuwbakken wereldkampioen alsnog via Instagram het volgende bericht: “Ik informeer jullie hierover, omdat ik vind dat we allemaal onze verantwoordelijkheid moeten opnemen voor onze acties. We maken allemaal fouten, het is belangrijk dat we hieruit leren.”

Na overleg met zijn team en dokter, besliste Lewis een dag later dan gepland af te reizen naar Interlagos waar komend weekend de GP van Brazilië betwist wordt. Hopelijk voor hem etaleert hij hier zijn rijkunsten iets beter dan in zijn thuishaven. (JA)

Een foto die is geplaatst door Lewis Hamilton (@lewishamilton) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties