Lewis Hamilton werkt aan R&B-album

Yep, de F1-coureur en het aan-af-lief van ‘hottie’ Nicole Scherzinger zou verborgen ritmische talenten hebben en dook daarom de studio in. Geen paniek, Lewis Hamilton is blijkbaar niet meteen van plan een aanval te doen op de hitlijsten, aldus de Britse krant The Sun. Hij is gewoon heel erge fan van R&B en maakt graag […]

Yep, de F1-coureur en het aan-af-lief van ‘hottie’ Nicole Scherzinger zou verborgen ritmische talenten hebben en dook daarom de studio in.

Geen paniek, Lewis Hamilton is blijkbaar niet meteen van plan een aanval te doen op de hitlijsten, aldus de Britse krant The Sun. Hij is gewoon heel erge fan van R&B en maakt graag muziek in zijn vrije tijd. Maar om het allemaal net iets serieuzer aan te pakken, dook de F1-coureur niet gewoon onder de douche maar wel in de studio, en dan nog wel één waar ook Robbie Williams en Kylie Minogue al platen opnamen.

Maar, zoals de als steeds welingelichte bron dus weet te melden, “wil Hamilton zich momenteel nog helemaal focussen op F1, en is het dus zeer onwaarschijnlijk dat hij de opgenomen nummers nu al uit zal brengen”. (AH)

Reacties

wpDiscuz