Lierse neemt afscheid van Radzinski, voor even toch Sport
Lierse neemt afscheid van Radzinski, voor even toch
Sport

Lierse neemt afscheid van Radzinski, voor even toch

De wegen van Lierse en Thomasz Radzinski scheiden, voor even tenminste. De Canadees-Poolse spits wil niet meer met Benjamin Nicaise op het veld staan, maar na zijn carrière kan hij bij Lierse weer terecht voor een job in het beleid.

Radzinksi had een gesprek met voorzitter Maged Samy. "Samy deed twee voorstellen", zegt Radzinski's makelaar Ari Treffers in een krant van Corelio.

"Het eerste was een nieuw eenjarig contract, maar Radzinski ziet het niet meer zitten om met Nicaise te spelen na een handgemeen vorig jaar op training." Nicaise werd daarvoor verbannen naar de B-kern en speelde een paar maanden op uitleenbasis in Griekenland, maar nu is de Fransman terug.

"Het tweede voorstel was een beleidsfunctie. Naar zo'n job heeft Thomasz zeker oren, maar eerst wil hij nog twee jaar spelen."

"Er is interesse uit Nederland en Oost-Europa. Met Samy spraken we af dat hij na zijn actieve carrière altijd kan terugkeren naar die beleidsfunctie."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties