Lierse schuift Eric Van Meir opnieuw aan de kant Sport
Lierse schuift Eric Van Meir opnieuw aan de kant
Sport

Lierse schuift Eric Van Meir opnieuw aan de kant

Assistent-trainer Eric Van Meir behoort niet langer tot de technische staf van Lierse en mag niet mee op trainingskamp. Voor Van Meir, die alle commentaar weigerde, is het niet de eerste keer dat hij een bank achteruit wordt geschoven op het Lisp. Hij was eerder al T1, T2, coach van de beloften, hoofdscout, assistent- technisch directeur en interim-coach bij Turnhout.

“De mindere resultaten liggen aan de basis van deze ingreep”, verklaarde sportief directeur Tomasz Radzinski gisteren. “Het bestuur heeft ervoor geopteerd om een verandering door te voeren binnen de technische staf. We kozen ervoor om de hoofdtrainer op zijn stoel te laten zitten, maar verwijderden wel zijn rechterhand. Of er een nieuwe assistent komt, is voorlopig nog niet duidelijk. Daniël Simmes is mee op stage en kan die rol eveneens op zich nemen. We willen een nieuwe wind doen waaien, meer niet.”

Eric Van Meir wordt overigens niet ontslagen bij Lierse, maar wat zijn nieuwe functie dan wel wordt, is nog hoogst onduidelijk.

KuGu, Archieffoto

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties