Lieven Maesschalck laat de Rode Duivels in de steek Sport
Lieven Maesschalck laat de Rode Duivels in de steek
Sport

Lieven Maesschalck laat de Rode Duivels in de steek

Wie na het wereldkampioenschap in Brazilië smachtend zit te wachten op een volgend wapenfeit van de Rode Duivels, heeft ongetwijfeld 10 oktober al aangestipt. Dan nemen de Rode Duivels het op tegen het nietige Andorra, om drie dagen later Bosnië-Herzegovina in de ogen te kijken. Maar dat zal zonder hun talisman Lieven Maesschalck zijn.
Lieven Maesschalck, een naam als een klok in sportmiddens, is al vier jaar de man die de Rode Duivels optimaal laat recupereren. En laat net dat in voetbal een belangrijke schakel zijn, zeker wanneer er meerdere wedstrijden kort na elkaar gespeeld worden.

Maar diezelfde Maesschalck liet via twitter weten dat hij er niet bij zal zijn voor de wedstrijd tegen Andorra. En navraag bij de voetbalbond leert ons dat hij eveneens niet aanwezig zal zijn op de wedstrijd tegen Bosnië-Herzegovina, dat toch het reekshoofd is in de poule van de Rode Duivels.

Vreemd, want de nationale ploeg kan in die tweede wedstrijd net een heel belangrijke stap zetten naar een héél gunstige uitgangspositie - en die wedstrijd valt amper drie dagen na Andorra, dus er zal gerecupereerd moeten worden.

Bij de voetbalbond reageert woordvoerder ad interim Pierre Cornez: "Het klopt dat Lieven Maesschalck niet aanwezig zal zijn. Na een gesprek tussen hemzelf en bondscoach Marc Wilmots is dat overeengekomen."

Is het niet vreemd dat we dit vernemen via de twitter-account van zijn firma?
Pierre Cornez: "Dat is inderdaad niet de normale procedure." (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties