Lindsey Vonn doet dopingplasje in avondjurk Sport
Lindsey Vonn doet dopingplasje in avondjurk
Sport

Lindsey Vonn doet dopingplasje in avondjurk

De Amerikaanse alpineskiester Lindsey Vonn heeft afgelopen maandag een dopingtest moeten afleggen tijdens een prestigieus mode-evenement. De olympische kampioene afdaling was te gast op de Council of Fashion Designer of America Awards (CFDA) en werd daar in avondjurk aangeklampt door een controleur voor een verplichte dopingtest.

De vriendin van Tiger Woods kreeg plots te horen dat het "tijd was om in het potje te plassen". Dat vertelde haar woordvoerder Lewis Kay aan The New York Post. "Ze begrijpt dat het deel uitmaakt van haar leven." Vonn maakte er dus geen punt van, hees haar lange jurk van de befaamde couturière Cynthia Rowley op en vulde de potjes.

"Lindsey ontmoet IOC op de WC", kopte de New York Post. "Cynthia hield buiten de wacht." Na het verplichte toiletbezoek kon Vonn genieten van de rest van de avond. De 26-jarige Amerikaanse herstelt momenteel van een zware knieblessure, die ze in februari opliep.

Het Amerikaanse antidopingagentschap USADA apprecieerde de medewerking van Vonn. "We weten dat onze timing soms voor ongemak kan zorgen," zei woordvoerder Annie Skinner.

Foto Reuters

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties