Lingerie football: borsten en billen veroveren de wereld Sport
Lingerie football: borsten en billen veroveren de wereld
Sport

Lingerie football: borsten en billen veroveren de wereld

Juicht, mannen juicht, want Lingerie Football, de sport die vooral bij een mannelijk publiek heel wat aanhangers heeft, begint de wereld te veroveren. In de Verenigde Staten is het al langer aan een opmars bezig, nu werd een exhibitiematch in Mexico gespeeld.
En traditioneel kwamen daar weer wat billen bij te kijken, al moet gezegd worden dat de dames een hoog Williams-gehalte hadden. Geen blonde 'poppemiekes' meer, eerder vrouwelijke bulldozers die er niet voor terugdeinzen om een stevige block te zetten. De vraag is wanneer de sport ook België bereikt… Dames die plannen hebben, mogen het steeds aan de Clint-redactie laten weten via het gekende emailadres zodat we op de eerste plaats zitten wanneer de outfitjes voorgesteld worden.

De twee teams, afkomstig uit de Verenigde Staten, oefenden gisterenavond op 5 mei tegen elkaar in Mexico. Hier vind je alvast een video en enkele hoogtepunten uit de match! (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties