Lionel Messi stuurt geheime code via zijn dribbels uit (video) Sport
Lionel Messi stuurt geheime code via zijn dribbels uit (video)
Sport

Lionel Messi stuurt geheime code via zijn dribbels uit (video)

Jij dacht dat Lionel Messi gewoon een fantastische voetballer was? Vergeet het maar. Zijn wonderlijke dribbels doet hij enkel en alleen maar om een geheime code door te geven, hier vind je het bewijs!
Zondag zond de Syrische Addounia een video uit van een dribbel van Messi tegen Real Madrid, waarna Pedro kon scoren. De staatstelevisie beschuldigt de stervoetballer van 'het uitsturen van geheime boodschappen van de rebellen' via zijn dribbels. Op basis van de bewegingen van de speler zouden wapensmokkelaars een route doorgespeeld krijgen, volgens de commentator: "Hier zien we het eerste deel waar de wapens opgeladen worden in Libanon. Vervolgens passeren ze via Homs en worden ze aan een andere terrorist overhandigd. We zien ook hoe een waarschuwing wordt gegeven dat er een aantal 'obstakels' op de weg liggen tot ze Dayr Al Zawr bereiken." Bij het doelpunt van Pedro beweert de stem dat dit het signaal is van 'de aflevering van de wapens naar Al Magadin'.

Eerder werd al beweerde hetzelfde station dat een rivaliserende zender geheime boodschappen van de rebellen uitzond via het weerbericht. Volgens een aantal Syrië-experten kan het ook gaan om een beschadigingsoperatie van de Syrische president: via dergelijke berichten probeert men aan te tonen hoe belachelijk en wereldvreemd de Syrische president is.

Indien het verhaal waar zou blijken, krijgt de voorbije EK-campagne van de Rode Duivels een heel andere betekenis. Volgens ons gaven de Duivels geheime boodschappen door aan onze regeringsvormende politici: elke keer weer een boodschap van hoop, na elke ronde weer geen resultaat, een uitsluiting voor De Wever en bij het vieren van een doelpunt gaven ze volgens ons duidelijk aan wie er premier moest worden. En zie, het kwam allemaal uit. (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties