Lionel Messi wil Barcelona nooit verlaten Sport
Lionel Messi wil Barcelona nooit verlaten
Sport

Lionel Messi wil Barcelona nooit verlaten

Als het van Lionel Messi afhangt, draagt hij tot het einde van zijn carrière het shirt van FC Barcelona.

"Barcelona is mijn thuis. Ik wil er graag mijn hele carrière spelen, tot ik op pensioen ga", zo vertelde de Argentijnse virtuoos, die momenteel in Bogota vertoeft. Argentinië speelt er vrijdag vriendschappelijk tegen Colombia. Op de vraag of hij zich ooit voor rivaal Real Madrid ziet uitkomen, antwoordde Messi dat hij daar "helemaal niet mee bezig is".

Volgend seizoen krijgt Barça met Tito Vilanova een nieuwe coach. De voormalige assistent van Pep Guardiola heeft de steun van de hele Catalaanse spelersgroep, zo vertelde 'de vlo'. "We zijn allemaal heel blij dat hij Guardiola vervangt. We kennen hem allemaal goed, hij weet hoe hij het werk van Guardiola kan verderzetten. Uiteraard was het vertrek van Pep pijnlijk, we hadden het niet verwacht. Maar met Tito zal er niet veel veranderen aan onze werkwijze."

Over het nakende vaderschap wilde de bijna 25-jarige Messi niet veel kwijt. "Ik praat niet graag over privézaken. Ik ben heel gelukkig met het vooruitzicht om papa te worden. Ik geniet van deze hele situatie."

Foto AFP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties