Lokeren-doelman Copa kopt zichzelf bewusteloos tegen doelpaal (video) Sport
Lokeren-doelman Copa kopt zichzelf bewusteloos tegen doelpaal (video)
Sport

Lokeren-doelman Copa kopt zichzelf bewusteloos tegen doelpaal (video)

Even opschudding tijdens de wedstrijd tussen Club Brugge en Lokeren toen Lokeren-doelman Copa met zijn hoofd tegen zijn eigen doelpaal knalde en roerloos op de grond bleef liggen. De Ivoriaan werd met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

Schrikken was het, toen Lokeren-doelman Barry Boubacar Copa in de tiende minuut met zijn hoofd tegen zijn eigen doelpaal vloog en bewusteloos op de grond bleef liggen. Verzorgers probeerden de 33-jarige Ivoriaan weer bij bewustzijn te krijgen, maar slaagden daar niet in, waardoor de paniek nog groter werd.

Ondertussen begon het publiek zijn naam door het stadion te scanderen en werd hij verder verzorgd langs de zijlijn. Ook daar kregen de verzorgers hem niet wakker en dus werd hij in allerijl naar het ziekenhuis afgevoerd. Volgens de recente berichten zou hij ondertussen weer bij bewustzijn zijn en beseft hij waar hij is. Wellicht houdt hij wel een stevige hersenschudding over aan het ongeluk, dat u hieronder opnieuw kan bekijken vanaf 00:45. (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties