Lokeren weigert bod van 2,5 miljoen op Harbaoui Sport
Lokeren weigert bod van 2,5 miljoen op Harbaoui
Sport

Lokeren weigert bod van 2,5 miljoen op Harbaoui

Het Chinese Guangzhu R&F blijft aan de mouw van Hamdi Harbaoui trekken. Woensdag deed de club een nieuw bod van 2,5 miljoen euro op de Tunesische topschutter van Lokeren.

Opvallend: de ploeg van trainer Sven-Göran Eriksson wou eind januari dezelfde som op tafel leggen voor de spits. Lokeren wees toen het aanbod af omdat het niet genoeg tijd had om nog een vervanger aan te trekken.

Omdat de Chinese transferperiode nog tot vanavond duurt, richtte de club woensdagavond opnieuw zijn pijlen op Harbaoui. Ook deze keer stuitte de vraag op een ‘njet’. Lokeren wil zichzelf niet verzwakken met het oog op de bekerfinale en play-off 1.

Harbaoui zelf zag een vertrek wel zitten, maar legt zich neer bij de beslissing van de club. “Bovendien wil ik dit seizoen in schoonheid afsluiten”, liet hij gisteren weten. “De beker zou mijn tweede prijs zijn en in play-off 1 wil ik me nog tonen. De fans rekenen op mij en ik wil hen iets teruggeven. Na het seizoen zullen we dan wel zien wat er gebeurt.”

ALVE Foto Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties