Lombaerts, Chadli en Courtois geven verstek voor duel tegen Colombia Sport
Lombaerts, Chadli en Courtois geven verstek voor duel tegen Colombia
Sport

Lombaerts, Chadli en Courtois geven verstek voor duel tegen Colombia

Bondscoach Marc Wilmots kan voor de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Colombia van donderdagavond (21u00) in het Koning Boudewijnstadion geen beroep doen op de geblesseerden Nicolas Lombaerts, Nacer Chadli en Thibaut Courtois. Dat meldde Wilmots dinsdag na afloop van de training.

Lombaerts viel zondag bij Zenit geblesseerd uit na een zware tackle, Chadli ligt al een tijdje in de lappenmand met een spierblessure en Courtois liep maandagavond een enkelblessure op. Hij laat later op de dag nog een scan van zijn pijnlijke enkel nemen. Courtois zou sowieso niet spelen tegen Colombia en Japan (dinsdag 19/11), want Wilmots gaf al aan dat Simon Mignolet in beide oefenduels tussen de palen staat. Om het afhaken van Courtois op te vangen werd Koen Casteels (Hoffenheim) van de beloftenselectie overgeheveld.

Thomas Vermaelen (kuit) en Jelle Vossen (knie) trainden dinsdag nog niet mee met de groep, maar sluiten woensdag wel opnieuw aan. Eden Hazard en Axel Witsel, die maandag nog uit voorzorg binnenbleven, trainden probleemloos mee.

Maandag al zei PSV-winger Zakaria Bakkali (enkel) af voor beide oefenpartijen.

Foto Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties