Lotto-Belisol voorlopig niet op lijst World Tour door administratieve fout Sport
Lotto-Belisol voorlopig niet op lijst World Tour door administratieve fout
Sport

Lotto-Belisol voorlopig niet op lijst World Tour door administratieve fout

Lotto-Belisol staat voorlopig niet op de lijst van teams die volgend seizoen deel uitmaken of willen uitmaken van de World Tour. Een administratieve fout ligt aan de basis maar zal binnen de kortste keren worden rechtgezet, zodat de plaats bij de elite niet in het gedrang lijkt te komen.

Lotto-Belisol ontbrak als enig team uit de huidige World Tour in dit lijstje. "En dat is onze schuld", geeft algemeen manager Bill Olivier toe. "Er is een spijtige administratieve vergissing gebeurd, waardoor ons dossier voor de aanvraag tot registratie nog niet in orde is."

Over welk document het gaat, wil de manager niet kwijt maar veel keuze is er niet. De UCI vraagt immers enkel een bankgarantie, een inzage in het budget, de correct getekende sponsorcontracten en tien contracten van renners.

De UCI is perfect op de hoogte van de situatie. "We hebben een kopie van de aanvraag van het juiste document mee in ons dossier gestoken, zodat ze weten dat ons dossier weldra volledig zal zijn. We vrezen niet voor onze plaats in de World Tour."

GVDL

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties